KVK bilgilendirme, kabul ve taahhüt | STEP
  • English
  • Türkçe

KVK bilgilendirme, kabul ve taahhüt



İşbu Bilgilendirme Yazısını okuduğumu ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, kişisel verilerinin ARDEM AHŞAP VE SANAYİ ÜRÜNLERİ DIŞ TİC. A.Ş. tarafından yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine saklanmasına peşinen izin verdiğimi kabul, beyan ve taahhüt ederim. ARDEM AHŞAP VE SANAYİ ÜRÜNLERİ DIŞ TİC. A.Ş.’ne tarafımca sözlü/yazılı ve/veya elektronik ortamda verilen kimliğimi belirleyen veya belirlemeye yarayanlar da dahil olmak üzere her türlü kişisel verimin, özel nitelikli kişisel verimin, kişisel sağlık verilerimin ARDEM AHŞAP VE SANAYİ ÜRÜNLERİ DIŞ TİC. A.Ş. tarafından işlenmesine, iş sözleşmesi yapılması amacıyla aday seçimi, iş sözleşmesinin imzalanması ve iş sözleşmesi gereği ile sağlık hizmeti verilebilmesi ve bu hizmetlerin planlanması amacıyla, ilgili mevzuatlar kapsamında paylaşımın gerekli olduğu diğer kişi ve kuruluşlar ile paylaşılmasına; kişisel veriler, özel nitelikli kişisel veriler, sağlık verilerimin 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu”nda ve “Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik”te tanımlanan kapsamda aşağıda detayları verilen kişisel ve özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesine muvafakat ettiğimi kabul, beyan ve taahhüt ederim.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Kişisel Veri:

Kişisel veri kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade eder.



6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Özel Nitelikli Kişisel Veri:

Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin ırk, etnik köken, siyasi düşünce, felsefi inan., siyasi düşünce, din, dini mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf veya sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı ve cinsel yönelimi, ceza mahkumiyeti, hakkında konulmuş güvenlik tedbirleri, kişisinin biyometrik, medikal ve genetik özelliklerini ifade eder.



İşbu Bilgilendirme Yazısı İle 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında, ARDEM AHŞAP VE SANAYİ ÜRÜNLERİ DIŞ TİC. A.Ş. Tarafından Yasadaki Esaslar Çerçevesinde Toplanmasına, Kaydedilmesine, İşlenmesine Saklanmasına Peşinen İzin Verdiğimi Kabul, Beyan Ve Taahhüt Ettiğim Kişisel ve de Özel Nitelikli Kişisel Veriler:


  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; kişinin kimliğine dair bilgilerin bulunduğu veriler; Ad-soyad, T.C. Kimlik numarası, uyruk bilgisi, anne adı-baba adı, doğum yeri, doğum tarihi, cinsiyet gibi bilgileri içeren ehliyet, nüfus cüzdanı ve pasaport gibi belgeler ile vergi numarası, SGK numarası, imza bilgisi, taşıt plakası v.b. bilgiler
  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; telefon numarası, adres, e-mail adresi, faks numarası, IP adresi gibi bilgiler
  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; fiziksel mekana girişte, fiziksel mekanın içerisinde kalış sırasında alınan kayıtlar ve belgelere ilişkin kişisel veriler; kamera kayıtları, parmak izi kayıtları ve güvenlik noktasında alınan kayıtlar
  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; fotoğraf ve kamera kayıtları (Fiziksel Mekan Güvenlik Bilgisi kapsamında giren kayıtlar hariç), kişisel veri içeren belgelerin kopyası niteliğindeki belgelerde yer alan veriler
  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 6. maddesinde belirtilen veriler (örn. kan grubu da dahil sağlık verileri, biyometrik veriler vb.)
  • Kimliği belirli veya belirlenebilir bir bir kişiye ait olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; ARDEM AHŞAP VE SANAYİ ÜRÜNLERİ DIŞ TİC. A.Ş.’ne yöneltilmiş olan her türlü talep veya şikayetin alınması ve değerlendirilmesine ilişkin Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi hakkında web sitesinde bulunan bilgilendirme metnini ve haklarımı okudum ve kabul ediyorum.





"The meeting point of wooden stairs with experience and design"



Industry Leader
65 YEARS OF EXPERIENCE

Satisfaction
100% SATISFACTION PRINCIPLE

Global Brand
WORLD CLASS

Production
SUSTAINABLE QUALITY

Trustworthy
QUALITY - SOLID

1201. Sokak no:2/1-I Ostim Yenimahalle ANKARA TÜRKİYE


Contact information
Quick Message Ask a Question
Location Roadmap

0(506) 039 1958
0(312) 354 0421
0(312) 354 0422
stepmerdiven.com
info@ardemahsap.com

STEP - "The meeting point of wooden stairs with experience and design"




OUR SOCIAL MEDIA CHANNELS




LET US CALL YOU






PRODUCTS INDEX









© 2023 STEP
All rights reserved.